Absalon söker Solution Manager på Dynamics 365

Absalon söker Solution Manager på Microsoft Dynamics 365 med fokus på CRM

Absalon är en nischaktör inom CRM med fokus på en av de ledande CRM-lösningarna på marknaden – Microsoft Dynamics CRM 365. Våra kunder återfinns bland olika storlek på företag i Norden.

För oss är samarbetet med Microsoft strategiskt och vi ligger alltid på förhand när det gäller att ta del av nya versioner och viktig information vilket vi gjort ända sedan bolaget startade 2009.

Vi fokuserar på ett antal branscher där vi har stor kunskap och erfarenhet. I den affärsmodell vi använder oss av tar vi inte bara tar betalt för den tid vi lägger ned för våra kunder, utan tillför också egenutvecklade add-ons, som gör att kunderna snabbare kommer upp på banan till en lägre kostnad och på ett säkrare sätt.

Vi var också en av de absolut första partners globalt i Microsoft CRM-communityn att leverera våra tjänster med molnet. Genom molnet kan mer tid och resurser läggas på själva lösningen istället för att köpa in och konfigurera hårdvara och grundsystem. För oss är det viktigt att alltid vara ”nära” i vårt sätt att agera mot kunden samtidigt som vi i alla projekt håller kvalitet som följer metoden Microsoft Surestep.

När vi nu vill växa vidare söker vi en driven Solution Manager som kan ha ena foten i att förstå kundernas verksamhet samtidigt som den andra är stabilt förankrad i den tekniska verktygslådan. Du gillar att växla med att samarbeta med kunderna för att driva projektet framåt men också att vara med att designa och konfigurera den lösning som ska implementeras. Ofta är det du som koordinerar vårt och våra kunders insatser för att projekten ska bli framgångsrika.

Vi söker dig som:

 • Tröttnat på vardagen i en ”vanlig” IT-konsultfirma. Vi löser våra kunders problem i ”team” där vi kombinerar våra kompetenser och löser kundens projekt tillsammans. Man blir alltså inte ivägskickad till kundens kontor som resurskonsult. Man jobbar ofta också med två-tre projekt parallellt.
 • Triggas av att hitta lösningar på utmaningar som inte många andra CRM-konsulter ställs inför och har förmågan att balansera effektivitet i projekten med den kvalitet som förväntas av kunden.
 • Har en förmåga och vilja att utforska nya tekniker och arbetssätt som kommer både våra kunder och våra egenutvecklade lösningar till gagn.
 • Som är passionerad i sitt arbete men som också har familj, fritidsintressen m.m. som berikar livet.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Driva workshops där man tar fram kundens specifika krav och processer
 • Ta fram lösningsförslag tillsammans med kunden och Absalons team.
 • Genomföra konfigurationer och anpassningar inom ramen för kundprojekt
 • Vara en del av Absalons löpande produktutveckling
 • Vara en del av Absalons förvaltningsorganisation och kundsupport
Absalon 2017-09-05

Erfarenhet och kunskap inom följande områden är meriterande:

 • Analys, Design och implementation av IT-lösningar inom processen marknad, försäljning, support, leverans och logistik.
 • Microsoft Dynamics CRM 365: projektledning, projektarbete, konfiguration, anpassning och utbildning
 • Web-utveckling med HTML,  Java Script & C#

I dagsläget finns det inte många personer med bakgrund inom Microsoft Dynamics 365. Därför har vi ett färdigt introduktionsprogram som gör att man snabbt kan komma upp på bana i det fall man saknar kompetens inom detta område.

Vad erbjuder vi?

 • Dina insatser betyder något både för oss och våra kunder. Det uppmärksammar vi. Vi tror att du som individ vill utvecklas och sådan utveckling stödjer vi löpande.
 • Din kompetens inom Microsoft Dynamics 365 är och kommer vara relativt unik på marknaden idag. Den lägger vi stor vikt att vidareutveckla och du kommer alltid vara flera månader före dina kollegor i branschen kring ny kunskap om produkten.
 • Vi anser att man visst kan kraftsamla i olika projekt och lägga in extra tid och energi men vi ser också att det är lika viktigt att man hittar balansen mellan arbete, familj, hälsa och livet i stort. Vi erbjuder en sådan arbetsmiljö och sådan flexibilitet.
 • Certifiering inom produkter och projektmetoder relaterade till Microsoft Dynamics 365.

Intresserad?

Du hittar mer information om hur vi arbetar på www.absaloncrm.com.

Vi tar löpande in sökande till intervju så skicka din ansökan snarast möjligt men allra senast 2018-02-28 till e-post: job@absaloncrm.com .

Då vi är hårt belastade är det bara möjligt att ta frågor och initial kontakt via e-post.
Rekryteringsföretag undanbedes.