Absalon släpper Absalon CRM 2015

Postad: december 01, 2014

Microsoft har nått en viktig milstolpe genom att vara den första stora molnleverantören att anta världens första internationella standard för integritet i molnet. Detta är ytterligare en anledning att flytta till Microsoft Cloud.

Standarden i fråga kan tyckas tekniskt, men det har viktiga praktiska fördelar för företagskunder runt om i världen. Det är känt som ISO / IEC 27018, och det har utvecklats av International Organization for Standardization (ISO) för att upprätta en enhetlig, internationell strategi för att skydda privatlivet för personuppgifter som lagras i molnet.

British Standards Institute (BSI) har nu oberoende verifierat att förutom Microsoft Azure, är både Office 365 och Dynamics CRM Online är i linje med standardens uppförandekod för skydd av personligt identifierbar information i det offentliga molnet. Och på liknande sätt, Bureau Veritas har gjort samma sak för Microsoft Intune.

Läs hela inlägget, på engelska, här: http://blogs.microsoft.com/on-the-issues/2015/02/16/microsoft-adopts-first-international-cloud-privacy-standard/

För tillgång till gratis test av Absalon CRM 2015: http://www.absaloncrm.com/swe/company/om-oss/testa-absalon-crm

För mer information:

Sebastian Merlöv

CEO
Absalon International AB
Phone Direct:
+1(212) 857-8300, +46 (0) 705179403
Email:
sebastian.merlov@absaloncrm.com

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!