Absalon första CRM-leverantören på Branschlösningar.se

Postad: januari 30, 2014

Absalon International är först ut som CRM-leverantör på Branschlösningar.se. Sedan tidigare presenteras lösningar för Microsoft Dynamics NAV och Microsoft Dynamics AX, men numera finns även Microsoft Dynamics CRM representerat genom Absalon International.

”Det känns väldigt bra att finnas representerad på en site som fungerar som neutral mark då kunder letar kunskap om lösningar för deras specifika bransch med dess behov. Genom vår närvaro på Branschlösningar.se räknar vi med att nå ut till ännu fler svenska kunder” säger Christel Green Johnsson, marknadsansvarig på Absalon International.

Branschlösningar.se är utgiven av Partner Development Center Sweden AB och framtagen i samarbete med Microsoft Sverige AB. På Branschlösningar.se är affärssystem och leverantörer sammanställda efter branschexpertis, detta för att branschspecifika system lätt ska kunna hittas. Affärssystemen säljs och levereras av certifierade IT-konsulter med rätt kunskap för den aktuella verksamheten.

”Affärsystemsbranschen i sig, kan upplevas som en djungel. Branschlösningar.se syftar till att hjälpa de som söker efter rätt affärssystem för dem. Vi tycker att det är roligt att Branschlösningar.se växer och nu lägger till CRM genom Absalon.” säger Jonas Andersson, Projektledare på Partner Development Center.

Absalons CRM-lösning finns representerad under Läkemedel/Life Science, tjänsteföretag samt konsumentprodukter. Från Branschlösningar.se kommer intressenterna vidare till Absalons egen website där man kan ta del av ytterligare information, beställa inloggning till demovideos och gratis testperiod mm.

För mer information om Branschlösningar.se:

Jonas Andersson, Projektledare Partner Development Center, 0730 27 88 66, jonas.andersson@pdcsweden.se

För mer information, besök http://www.branschlosningar.se/

För mer information om Absalon:

Sebastian Merlöv, VD, 040 660 73 91, sebastian.merlov@absaloncrm.com

Sebastian Merlöv

CEO
Absalon International AB
Phone Direct:
+1(212) 857-8300, +46 (0) 705179403
Email:
sebastian.merlov@absaloncrm.com

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!