Absalon söker Applikationskonsult på Microsoft Dynamics CRM med teknisk inriktning

Postad: oktober 19, 2016

Absalon är en nischaktör inom CRM med fokus på en av de ledande CRM-lösningarna på marknaden - Microsoft Dynamics CRM. Våra kunder återfinns både bland mindre och medelstora företag inom regionen såväl som internationellt med användare i flera länder.

För oss är samarbetet med Microsoft strategiskt och vi är alltid med och får ta del av nya versioner och viktig information, flertalet månader innan andra svenska partners inom CRM-området.

Vi fokuserar på ett antal branscher där vi har stor kunskap och erfarenhet. I den affärsmodell vi använder oss av tar vi inte bara betalt för den tid vi lägger ned för våra kunder, utan tillför också egenutvecklade add-ons, som gör att kunderna snabbare kommer upp på banan till en lägre kostnad och på ett säkrare sätt.

Vi var också en av de absolut första partners globalt i Microsoft CRM-communityn att leverera våra tjänster med molnet. Genom molnet kan mer tid och resurser läggas på själva lösningen istället för att köpa in och konfigurera hårdvara och grundsystem.

För oss är det viktigt att alltid vara ”nära” i vårt sätt att agera mot kunden samtidigt som vi i alla projekt håller kvalitet som följer metoden Microsoft Surestep.

I vår fortsatta tillväxt söker vi nu en driven applikationskonsult som kan ha ena foten i att förstå kundernas verksamhet samtidigt som den andra är stabilt förankrad i den tekniska verktygslådan.

Vi söker en individ som:

 • Tröttnat på vardagen i en ”vanlig” CRM-konsultfirma. Vi löser våra kunders problem i ”team” där vi kombinerar våra kompetenser och löser kundens projekt tillsammans. Man blir alltså inte ivägskickad till kundens kontor som resurskonsult.
 • Triggas av att hitta lösningar på utmaningar som inte många andra CRM-konsulter ställs inför och har förmågan att balansera effektivitet i projekten med den kvalitet som förväntas av kunden.
 • Har en förmåga och vilja att utforska nya tekniker och arbetssätt som kommer både våra kunder och våra egenutvecklade lösningar till gagn.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Deltaga i workshops där man tar fram kundens specifika krav och processer
 • Genomföra konfigurationer och anpassningar inom ramen för kundprojekt
 • Vara en del av Absalons löpande produktutveckling
 • Vara en del av Absalons förvaltningsorganisation och kundsupport

Erfarenhet/kunskap inom följande områden är meriterande:

 • Microsoft Dynamics CRM: projektarbete, konfiguration, anpassning
 • Webutveckling med HTML, Java Script & C#
 • Databasutveckling med Microsoft SQL Server samt Reporting Services

OBS! I det fall du är nyutexaminerad inom systemvetenskap eller är högskoleingenjör eller civilingenjör och inte har alla erfarenheter ovan men ändå är intresserad så har vi goda erfarenheter av att välkomna dessa unga och driftiga förmågor i vårt team.

Vad erbjuder vi?

 • Dina insatser betyder något både för oss och våra kunder. Det uppmärksammar vi. Vi tror att du som individ vill utvecklas och sådan utveckling stödjer vi löpande.
 • Din kompetens inom Microsoft Dynamics CRM är relativt unik på marknaden idag. Den lägger vi stor vikt att vidareutveckla och du kommer alltid vara flera månader före dina kollegor i branschen kring ny kunskap om produkten.
 • Vi anser att man visst kan kraftsamla i olika projekt och lägga in extra tid och energi men vi ser också att det är lika viktigt att man hittar balansen mellan arbete, familj, hälsa och livet i stort. Vi erbjuder en sådan arbetsmiljö och sådan flexibilitet.
 • Certifiering inom produkter och projektmetoder relaterade till Microsoft Dynamics.

Intresserad?

Då urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast till e-post: job@absaloncrm.com.

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!