Glass och ballonger med Absalon!

Postad: juni 12, 2014

När nu den svenska sommaren kommer med stormsteg inleder vi på Absalon vårt ”Återtåg” på den svenska marknaden.

Under de senaste två åren har vi fokuserat mycket av vår säljkraft internationellt. Detta kommer vi bibehålla men vi märker också att vi har mycket att tillföra vår hemmamarknad. Det finns många företag som tittar igenom och utvärderar hur man både vill bli bättre på att vinna nya kunder men också att se till att man kan vidareutveckla sin befintliga kundbas. Att hjälpa företag med dessa områden är vi på Absalon riktigt duktiga på!

När nu sommaren kommer finns det mellan semesterperioderna tid att inspireras och få nya influenser i hur man kan arbeta med sina kundnära affärsprocesser. Det finns också en uppsjö nya tekniska prylar som inte bara är riktigt häftiga att ”latja med” utan som också ger ett direkt värde för slutanvändarna.

Så om ni själva i er organisation eller om du känner någon annan som sannolikt skulle vilja bli inspirerad så länka gärna vidare denna notis eller tipsa oss vem vi ska söka kontakt med! Vi utlovar både glass till mötet och för dem som tipsar - vi tar också med oss det senaste inom fräcka och nyttiga prylar.

Vad är det då vi gör i korthet?

För er som inte har tid och ork att läsa igenom på vår hemsida vad vi jobbar med så kommer en kort-version nedan:

Absalon arbetar med kundnära verksamhetslösningar inom primärt Marknad, Försäljning, Leverans/Support/Service för ett antal branscher. Vi kör med Microsoft Dynamics CRM som plattform så att kunden har en framtidssäker och relativt leverantörsoberoende plattform att bygga sin lösning på.

Vårt fokus är också att skapa nytta utifrån tre områden:

  • Minska tiden för administration och hantering av affärskritisk information och automatisera arbetsmoment som är manuella och därmed frigöra mer tid.
  • Öka förmåga att sälja och leverera till kunder genom förbättrade arbetssätt som också är anpassade till den bransch man befinner sig i.
  • Dra ned på den totala kostnaden och komplexiteten i det IT-stöd som är relaterat till Marknad, Försäljning, Leverans/Support/Service.

Det är ett antal branscher som vi verkligen är duktiga på:

  • Life Science (Läkemedel, Medicinteknik, Biotech)
  • Industrimaskiner och utrustning
  • Produktförsäljning ( konsumentprodukter av olika slag primärt)
  • Tjänsteföretag (IT, Tekniska konsulter, revisorer och advokater)

Våra projekt är också väldigt flexibla. Från paketerade leveranser på bara 1-2 dagar upp till lite längre om det är så att man har mer omfattande behov.

Med sommarhälsning

Teamet på Absalon

Sebastian Merlöv

CEO
Absalon International AB
Phone Direct:
+1(212) 857-8300, +46 (0) 705179403
Email:
sebastian.merlov@absaloncrm.com

Christel Green Johnsson

Marketing Director
Absalon International AB
Phone Direct:
+46 (0) 40 660 73 94
Email:
christel.green.johnsson@absaloncrm.com

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!