Absalon nyhetsbrev juni 2015

Absalon Customer Journey

I juli 2014 skrev Gartner* att begreppet ”kundresa” (customer journey) var på intåg och sedan dess har begreppet ordentligt fått fäste. Kundresa är ett viktigt begrepp men också ett mycket användbart verktyg, som visuellt visar kundernas processer, händelser och relationer med ett företag.

Ett av våra senaste tillägg i Absalon CRM är just kundresan. Genom den får man enkelt en samlad bild över en specifik kund;

På försäljningssidan kan man över tid se om affärsmöjlighetena har resulterat i ordrar, hur många ordrar som lagts och hur stora de enskilda ordrarna varit. Man kan också få en överblick över genomförda och planerade aktiviteter såsom epost, möten, events och telefonsamtal. När kunden har vänt sig till kundtjänst så finns dessa fall också dokumenterade.

Så genom att i Absalons kundresa ange ett tidsintervall får man en samlad bild över alla interaktioner man haft, eller kommer att ha, tillsammans med den specifika kunden.

Klicka på bilden för att förstora den.

Ny kartfunktion

Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling och med Absalons nya kartfunktion kan du effektivisera veckans möten genom att se vilka andra kunder du har i närheten av dina planerade möten. Därmed ökar du möjligheten att kunna boka möten med kunder som ligger nära varandra geografiskt sett.

Klicka på bilden för att förstora den.

Nu är juni här och vi vill passa på att önska er en riktigt trevlig sommar!

Nästa nyhetsbrev utkommer i augusti.

Ni når oss hela sommaren på 040-660 73 90, sales@absaloncrm.com samt support@absaloncrm.com.

Christel Green Johnsson

Marketing Director
Absalon International AB
Phone Direct:
+46 (0) 40 660 73 94
Email:
christel.green.johnsson@absaloncrm.com

* https://www.gartner.com/doc/2808820/hype-cycle-crm-customer-service

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!