Våren är här

Postad: april 21, 2016

Sedan december månad, då Microsoft Dynamics CRM 2016 släpptes, har det varit full aktivitet på Absalon. Under våren arbetar vi med fortsatt produktutveckling, med uppgraderingsprojekt samt produkter från våra partners som adderar värde för våra kunder.

Nytt för Dynamics CRM 2016 är t.ex att man kan spåra e-post från var som helt i Outlook-appen. CRM 2016 innehåller också en ny undersökningsdesign som låter dig skapa och skicka ut enkäter för att samla in feedback från kunder om dina produkter eller tjänster. Kunder kan delta i en undersökning på en telefon, surfplatta eller dator. En annan nyhet är att man kan använda förformaterade Excel-mallar för att skapa Excel-dokument direkt från CRM.

När det gäller Absalons produktutveckling har vi uppdaterat samtliga av våra add-ons, som alla nu är kompatibla med Dynamics CRM 2016. Naturligtvis har vi adderat på en del helt nya funktioner också. Våra kunder har antingen redan uppgraderat till den nya versionen eller är mitt uppe i det arbetet.

Precis som tidigare fortsätter vi satsa på digital marknadsföring och mobilitet. På dessa områden arbetar vi tillsammans med partners som är tillhandahåller utmärkta produkter.

Håll utkik så berättar vi mer inom snart framtid!

Directing,
Creating &
Executing
YOUR Business!