Nyheter från Absfront

Badminton Malmö 1938 Systrarna Falkenberg BK33

Vi flyttar snart in i en gammal badmintonhall!

Efter en stadig tillväxt under Corona-pandemin lämnar vi om några veckor vår plats på Minc (Malmö Inkubator) för ett nytt spännande kapitel. Vi flyttar till egna lokaler i centrala Malmö och det är inte vilka lokaler som helst! Har du hört talas om ett ställe som heter Stormhallen och som ligger cirka 150 meter från Malmö Centralstation?

Dynamics 365 Community i Skåne

Dags för ett Dynamics 365 Community i Skåne?

Är du en av dem som är intresserad av ett lokalt nätverk med fokus på Dynamics 365? Där det finns det möjlighet att skapa nya relationer och öka både din egen och andras kompetens i regionen? Vi genomför nu i oktober en undersökning för ett sådant möjligt initiativ där en given ambition blir att starta någon form av en sådan Community i Skåne 2021.

Henrik Warrol

Nyanställd i juni

Idag gick Henrik Warrol med i vårt Microsoft Dynamics 365 CRM/CE-team! Han kommer med ett par års erfarenhet av Dynamics 365-utveckling från en stor kund inom energisektorn. Henrik kommer att bidra till att öka vår styrka inom utveckling av Dynamics 365 och hjälpa Absfront att behålla sin ledande positionen i Skåne som specialister på Microsoft Dynamics 365 CRM / CE.